vineri, 17 aprilie 2015

Prospect Tonus FORTIS

FORTIS®
minerale coloidale pentru armonizare masculina
Descriere:
Remediu coloidal-ionic complex recomandat sportivilor de performanta, care contine aur, argint, zinc si magneziu, intr-o proportie ideala, dupa reteta medicului sexolog Micu Alexandru.
Se remarca un efect sinergic al mineralelor din acest produs asupra sistemului nervos central, a glandelor endocrine (in principal testicule si panceas), asupra metabolismului energetic, a muschilor si a pielii, cu efect antiaging.  Din punct de vedere psihic, folosirea lui Fortis genereaza un tonus general foarte bun, o capacitate superioara de control a stresului, atat in eforturile fizice mari ale sportivilor de performanta, cat si in eforturile intelectuale, stapanire de sine si dinamism, necesare in societatea modernaAmplifica masculinitatea.

Toate mineralele din produsul Fortis se gasesc si in ADN, avand rol in dinamica structurii spatiale a acestuia.
Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc. Utilizarea lui Fortis in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj, nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundare si nu interactioneaza cu medicamentele.
Compozitie:Particole nanometrice de aur, argint, crom si zinc (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).
Aurul coloidal ionic imbunatateste memoria, acuitatea mentala si echilibreaza activitatea neuronala din cele doua emisfere cerebrale. Reduce stresul, anxietatea si starile depresive. Stimuleaza vointa si reduce dependentele psihice. Creste libidoul si tonifica inima. Este rejuvenant.
Argintul coloidal ionic este un purificator general al organismului, un stimulant si echilibrant al sistemului imunitar, cu rol antiinflamator si antiinfectios. Actioneaza preponderent in celula nervoasa si in glandele endocrine, in special cele genitale.
Zincul este necesar pentru secretia glandelor endocrine (hipofiza, tiroida, pancreasul, timusul si, mai ales, a glandelor genitale care produc testosteron, la barbati si estrogen, la femei). Creste libidoul si potenta sexuala, ajuta la cresterea si dezvoltarea organelor reproducatoare, protejeaza pielea impotriva imbatranirii, stimuleaza cresterea si pigmentarea parului. Creste tonusul muscular si stimuleaza contractia musculara. Echilibreaza sistemul nervos vegetativ si sistemul nervos central, conferind o foarte buna baza minerala a controlului de sine.
Magneziul coloidal ionic elimina tracul, hiperemotivitatea si timiditatea. Inlatura nelinistea si excitabilitatea nervoasa crescuta in cazul sindromului antistres. Favorizeaza sinteza insulinei. Regenereaza pielea, unghiile si parul.
Mod de administrare: Se recomanda administrarea zilnica a doua doze a cate 10 ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Nu se pastreaza in frigider. A se feri de obiecte magnetice si de surse de radiatii GSM, deoarece produsul contine ioni de argint cu sarcina electrica pozitiva, care pot precipita.
Copyright © Agnes Itara SRL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu